Arc zsírtöltés

Az arc zsírtöltés egy olyan eljárás, amelynek célja az arc kontúrjának javítása, térfogat növelése, beleértve az ajkakat is, ha szükséges.

t

Kinek ajánljuk a zsírtöltést?

Mint minden beavatkozás, természetesen ez is nagyon személyes döntés, győzödjön meg róla, hogy valóban ezt szeretné. Amennyiben zavarják a kialakult arc redők, nincs megelégedve arca teltségével, a zsírtöltés megoldás lehet az Ön számára. Lehetséges, hogy egy alkalom még nem hozza el a várt eredményt, esetenként 2-3 beavatkozás is szükséges lehet.

A nanozsír oltás inkább kisebb területekre lehet alkalmas, nem a teltséget, inkább a bőr minőséget tudja javítani.(pl szem körüli karikákra használjuk)

R

Zsírtöltés konzultáció

A zsírtöltés konzultáció során feltérképezzük, hogy mely test részekről lehet érdemes zsírt gyűjteni. Átbeszéljük részletesen az eljárást, megtervezzük az időpontot. Nagyon fontos, hogyha bármilyen kérdés felmerül Önben, nyugodtan kérdezze meg sebészünktől.

Z

Hogyan zajlik a zsírtöltés?

Az eljárás általában elvégezhető helyi érzéstelenítésben, a zsírtöltés mennyiségétől függően. Először megkezdjük a zsírszívást speciális kanülök segítségével és áttöltjük oltásra. A feldolgozott zsírt másik speciális injekcióval megkezdjük az arcba tölteni. Egy idő után az átvitt zsír térfogata csökkenhet –bizonyos esetekben 20-40%-kal.

Bizonyos területeken a bőr minőségének javítása céljából használunk nano zsírtöltést. Ez lebontott zsírsejtekből álló folyadék sorozatos, felszínes mély bőrig tartó injektálását jelenti.

r

A zsírtöltés kockázatai

A helyi érzéstelenítéssel járó lehetséges kockázatokon kívül, mint minden műtétnál fennálhat a vérzés, az asszimetria és a fertőzés kockázata. Nagyon ritka, de tisztában kell lenni a tüdő és zsír embólia kockázatával is.

Felépülés a zsírtöltés után

Amennyiben helyi érzéstelenítésben végeztük a zsírtöltést, akkor már óra elteltével el is indulhat a klinikáról. Amennyiben altatásban volt, akkor másnap fogjuk haza bocsátani.  Arca felduzzanhat, ez teljesen normális, a következő 2-3 hétben fog eltűnni a duzzanat. Plasztikai sebészünk fájdalomcsillapítót és egyéb szükséges orvosságokat ír fel Önnek. A kapott kompressziós ruhát 4-6 hétig köteles viselni. Az első 2-3 hétben a nagyobb mozgásokat kerülje, egy hét után eltávolíítjuk a varratokat. Visszavárjuk egy hetes és 3 hónapos kontrollra.

Mennyibe fog kerülni?

Foglaljon időpontot

Küldjön üzenetet!