Férfi mellkisebbítés

A férfi mellkisebbítés – vagy gynecomastia célja a férfiak mellszövetének méretének/térfogatának csökkentése, ezáltal javítva a férfi mellkas kontúrját.

t

Kinek ajánljuk az férfi mellkisebbítést?

A férfi mellszövet bizonyos okokból megnagyobbodhat, ennek okait érdemes elsődlegesen megtalálni és kezelni, ezután kezdjük a rekonstrukciós műtétet. A mell megnagyobbodása akadályozhatja a társadalmi interrakciókat és pszichológiai szorongáshoz vezethet. Amennyiben úgy érzi zavarja az elváltozás ideális megoldás lehet ez az eljárás.

R

Férfi mellkisebbítés konzultáció

A konzultáció során részletesen átbeszéljük az igényeket és a kórelőzményeket.

Melleit megvizsgáljuk, figyelembe vesszük a bőr milyenségét és mellbimbó helyzetét, méretét. A megállípított státusz után részletesen átbeszéljük a lehetséges opciókat.

Z

Hogyan történik a férfi mellkisebbítés?

A műtét előtt teljes vérképet és ultrahangot kérünk.

Az eljárás helyi vagy általános érzéstelenítésben is elvégezhető. Amennyiben az emlő főként zsírszövetből áll – úgy elegendő lehet a zsírszívás. Amennyiben mirigyes komponens is jelen van, akkor zsírszívást é skis szöveti kimetszést alkalmazunk. Ezek elvégezhetőek helyi érzéstelenítésben. Amennyiben nagyobb bőrfelesleg is fennáll, akkor altatást választunk.

r

A férfi mellkisebbítés kockázatai

Ahogyan minden műtétnél itt is fennállhat a vérzés, fertőzés kockázata. Lehetséges, hogy a műtétet követően a mell asszimetriája, konztúr szabálytalansága jelentkezik.

Felépülés a mellkisebbítés után

Amennyiben nagyobb, altatásos műtéten esett át drain csöveket vezetünk ki a váladék elvezetése végett. Leszorító ruhát fogunk adni, amit tud normál öltözet alatt viselni 6-8 hétig. Kontrollra várjuk 1-2 és 12 hét eltelte után.

Mennyibe fog kerülni?

Foglaljon időpontot

Küldjön üzenetet!