Dr. Mohammad T. Jaberansari

Teheránban született, Iránban. Főiskolára Manchesterben járt.  Orvosi diplomáját  Pécsett szerezte. Ezt követte PhD-je, amelynek felét a dél-afrikai Fokvárosban végezte, a londoni UCL támogatásával. Ezután visszatért az Egyesült Királyságba alapsebészeti képzésére (Skócia és Devon), és tagságát megszerezte az edinburgh-i Royal College of Surgeonstől. Végül visszatért Magyarországra, ahol tovább képezte magát, és jelenleg plasztikai sebész Budapesten. Három hónapot szakmai gyakorlaton töltött Belgiumban. Esztétikai sebészeti munkájának nagy részét Budapesten végzi, de emellett az Egyesült Királyságba is kijár dolgozni. PhD éveiben még szívsebésznek készült. Jellemző rá, hogy aprólékos és informatív, mindennek utána jár többször. Dr. Mohammad szilárd meggyőződése, hogy az Ansari Aesthetics csapatának minden tagja egyformán fontos és létfontosságú az optimális betegellátás biztosításában. Ezt az alap elvet ápolta és beépítette az Ansari Aesthetics munkakultúrájába.

Koncepció

Az Ansari Aesthetics csapatban abban hiszünk, hogy minden egyes apró része a konzultációnak majdan a kezelésnek is – csapat munka. Mindannyiónk munkája kiemelten fontos, hogy pácienseink boldogan távozhassanak rendelőnkből. Így törekszünk mindennap a legprofibb emberekkel együtt dolgozni, magas minőségű anyagokat használni és nem sajnáljuk az időt, hogy képezzük magunkat.

 

Tudjuk, hogy nem egyszerű kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb orvost, nem könnyű meghozni a döntést, hogy valóban műtétet szeretne-e, illetve ha külföldről érkezik – tudjuk, hogy sok esetben nem könnyű intézni az itt tartózkodását. Munkánkkal pontosan ezeket a folyamatokat szeretjük segíteni és minél könnyedebbé tenni a nálunk töltött időt.

Chemical Peel

A csapat

Most aesthetic procedures are carried out at the same unitin which Dr Jaberansari has been working since 2008. The unit is one of the largest private plastic surgery units in the country with dedicated nursing staff and two very experienced anaesthetists with background in cardiology and intensive care.Reconstructive procedures are carried outin Pecs at a unit which houses arguably one of the best reconstructive surgery team in the country. In fact, it is the very same unit were Dr Jaberansari trained and is affiliated to even today.