t

Kinek ajánljuk a nyakplasztikát?

Azoknak a pácienseinknek ajánljuk főként a nyakplasztikát, akiket zavar nyakuk húsos vagy zsíros jellege vagy a bőrfelesleg és szeretnének megszabadulni tőle.

R

Nyakplasztika konzultáció

Az első konzultáció alkalmával sebészünk megvizsgálja nyakizmait, nyakbőre minőségét, kórtörténetét, ezután sebészünk tudni fogja, hogy milyen technikával érdemes dolgoznia. Majd együtt megtervezik a továbbiakat.

Z

Hogyan zajlik a nyakplasztika eljárás?

A nyakplasztika során bemetszést ejtünk a füle előtt és mögött. Ezután eltávolítjuk a felesleges zsír és bőrszövetet. Szükséges lehet nyakizmot is eltávolítani, ennek eredményeképpen határozottabb megjelenést kap az állkapocs. A nyakat emelhetjük önmagában vagy nyaki zsírszívással is, esetlegesen állimplantátummal. Plasztikai sebészünk ebben fog segíteni Önnek, hogy mely eljárással érheti el a legoptimálisabb eredményt.

r

A nyakplasztika kockázatai

Szerencsére nagyon ritkán fordulnak elő szövődmények. Ahogyan minden műtétnél itt is fennállhat a fertőzés kockázata, és az érzéstelenítésre adott negatív reakció. Esetlegesen hematoma, idegek és erek sérülése. A műtéti heg szembetűnő, gyógyulása egyéni.

Felépülés a nyakplasztika után

Természetesen a felépülés gyorsasága egyénenként változó. A fej megemelése (3-4párna) előnyös lehet, főleg az első hetekben. A műtét utáni hetekben kerülni kell az aszpirint és a nem szteroid fájdalomcsökkentőket. A dohányzás lassítja a gyógyulási folyamatokat. Miután eltávolítottuk a kötözést, lehetséges asszimetria, ettől ne riadjon meg – teljesen normális. A legtöbb duzzanat az első 24-48 órában jelenik meg. Az öltéseket a 7.-10. napon belül távolítjuk el. kerülni kell a feszítést, hajlítást, emelést.

Mennyibe fog kerülni?

Foglaljon időpontot

Küldjön üzenetet!