Törzsplasztika avagy testemelés

A törzsplasztika más néven testemelés. A műtét igen megterhelő és általában 3-4 órán át tart altatásban.

t

Kinek ajánljuk ezt a műtét típust?

A testemelést azoknak a pácienseinknek javasoljuk, akiknek egész testén szükséges a zsírszívás és bőrkivágás és felkészülnek arra, hogy a műtét hosszabb ideig tart, a regenerálódás is elhúzódhat.

R

Testemelés konzultáció

A konzultáció során részletesen átbeszéljük az igények és adottságok szerinti legoptimálisabb megoldásokat és megtervezzük a műtét időpontját és az előtte szükséges vizsgálatokat.

Z

Hogyan történik a testemelés?

Általában először hason fektetjük a pácienseket a műtéti asztalon és eltávolítjuk a hátról és az oldalakról a felesleges zsírszövetet és bőrt. Ezután a pácienst hátra fordítjuk és elvégezzük a szükséges hasplasztikát vagy hasplasztikát és zsírszívást. A páciens igényeitől függően a combemelés is elvégezhető egyidejűleg, bár Dr. Jaberansari szereti ezt két külön alkalomra választani, hogy a testet megóvja a túlterheléstől a gyógyulási szakasz alatt.

törzsplasztika
r

A testemelés lehetséges kockázatai

Mint minden nagyobb műtétnél a törzsplasztika is járhat bevérzéssel, fertőzéssel.

A heg körülbelül fél év után halványodik, szépen gyógyul, ha követjük az utasításokat.

Felépülés testemelés után

Pácienseink általában 2-3 éjszakát töltenek Nálunk a műtét után. A kompressziós ruhát 6 hétig kell minimum viselni műtétet követően. 2-4 héten belül vissza tudnak menni dolgozni és 4-6 héten belül visszatérhetnek edzeni is.

Mennyibe fog kerülni?

Foglaljon időpontot

Küldjön üzenetet!