Zsírleszívás

A zsírszívással különböző testtájakat tudunk alakítani, formásabbá tenni. Természetesen mindenkinek a maga igényeihez és elképzeléséhez mérten, függően adottságaitól.

t

Kinek ajánljuk a zsírszívást?

Főként azoknak a pácienseinnek ajánljuk a hagyományos zsírszívást, akik bizonyos területekről nem tudnak fogyni, szeretnének alakjukon változtatni, egyébként egészségesek és fittek.

R

Zsírszívás konzultáció

Nagyon fontos, hogy a plasztikai sebész pontosan megismerje páciense célját a zsírszívással kapcsolatosan a konzultáció során. Részletesen átbeszélik a beavatkozás menetét, idejét, következményeit. A pácienseket pedig arra kérjük részletesen adják át kórelőzményüket, hogy tökéletes eredményt érhessünk el. Amennyiben betegségben szenvednek, gyógyszert szednek rendszeresen befolyásolhatják a beavatkozás sikerességét.

Z

Hogyan zajlik a zsírszívás?

A zsírszívás helyi érzéstelenítésben és altatásban is történhet. Az, hogy melyiket részesítjük előnyben a zsírszívás mértékétől függ. A beavatkozást követően helyi érzéstelenítés után pár órát klinikánkon fog tölteni megfigyelésen, altatás esetén 1éjszakát.

r

A zsírszívás kockázatai

Mint minden altatásos műtétnél fennáll a vérzés,fertőzés,hematoma kialakulásának kockázata. Specifikusabb kockázat lehet a zsírembólia vagy a tüdőembólia.

Zsírszívás utáni felépülés

A metszési pontoknál lehetséges kisebb vérzés. A zsírszívott területek hetekig, de akár hónapokig  is érzékenyek lehetnek, ez teljesen normális. Plasztikai sebészünk fájdalomcsillapítókat ír fel. A kompressziós ruhát 6-8 hétig szükséges viselni. Az első 2-4 hétben kerülni kell a megerőltető mozgásokat. A varratokat 1 hét múlva távolítjuk el, ekkor kontrolláljuk is és 3 hónap elteltével újra visszavárjuk egy kontrollra.

Mennyibe fog kerülni?

Foglaljon időpontot

Küldjön üzenetet!